Livrarea plata si returul produselor 

Livrarea Produselor

Livrarea produselor se face in termen de 48-72 de ore prin curier rapid sau posta romana (Livrarea prin posta romana se face in zonele unde curierul nu are acoperire sau percepe taxe pentru kilometri suplimentari)

Pentru comenzi peste 500 RON cu TVA inclus, transportul este gratuit in tara

Pentru comenzi sub 500 RON cu TVA inclus - taxa de livrare 25 RON in tara.

Plata Produselor 

1.Plata on line cu card bancar. Platile sunt securizate si procesate de operatorul de plati EuPlatesc

2. Ramburs la primirea coletului 

3. Prin transfer bancar 

Documente de transport
Toate produsele sunt insotite de factura fiscala

Returnarea Produselor

Euromedical Import Export SRL se supune legilor naționale, astfel produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv."Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului"  (OG 130/2000)

Trebuie să aveți în vedere faptul că, pentru returnarea produselor, taxele de livrare vor fi suportate de dvs., iar serviciul de curierat va fi același cu cel prin care Euromedical Import Export a realizat expedierea.


Atenție! Pentru ca Euromedical Import Export SRL să ia în considerare dorința dvs. de a returna o comandă, va trebui să trimiteți formularul de retur , pe adresa de e-mail a societății in termen de 48 ore de la primirea coletului. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a nu accepta primirea coletelor retur.

Contravaloarea produselor returnate se va plati, in termen de max. 30 de zile de la returnarea coletului, prin virament bancar.

Legislația în domeniu se aplică strict persoanelor fizice, nu si clienților cu personalitate juridică. Aceștia din urmă nu vor putea denunța unilateral contractul.


La returnarea produsului trebuie sa completati formularul de retur care se trimite in colet impreuna cu marfa returnata,folosind acelasi curier cu care s-a facut expedierea.

Trimiteti coletul pe urmatoarea adresa:

STR. Campului nr 158 ap 1/A, Cluj Napoca, Jud Cluj

Tel: 0745662135

Mail: contact@euromedical.com.ro