INTRODUCERE
Acest site este proprietatea Euromedical Import Export SRL. EUROMEDICAL.com.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind butonul "Termeni si conditii"..Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.

COMUNICARI SI ALTE INFORMATII

Euromedical.com.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de al reproduce partial sau integral de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societati, fara acordul scris al acesteia.
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Cei care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Societatea nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale sau documente, se considera ca utilizatorul confera societatii Euromedical Import Export SRL si afiliatilor si asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii si afiliatilor si asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.Euromedical Imort export SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor transmise si afisate de un utilizator prin intermediul site-ului nostru.

SECURITATEA INFORMATIILOR
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.Euromedical Import Export SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

DREPTURI DE AUTOR
Intregul continut al prezentului site si anume : imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Euromedical Import Export SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul prealabil din partea Euromedical Import Export SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Societatea si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR
Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Societatea nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Societatea nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propria raspundere. Nu garantam ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele societatii sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.

Societatea detinatoare a site-ului Euromedical.com.ro nu este si nu va fi raspunzatoare pentru:

  • orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site

  • orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi .

    Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

DECLINAREA RESPONSABILITATII 
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate.Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele efectiv livrate pot sa difere de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
Euromedical.com.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului.
In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor achitate in avans dar nu si alte despagubiri.

Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste prevederi.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de societatede de la acest client. Dupa expedierea produselor, societatii nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel.

LEGATURI/LINK-URI
Euromedical.com.ro nu isi asuma raspunderea de continutul, natura sau calitatea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

PROMOTII
Euromedical Import Export isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

TAXE SUPLIMENTARE
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente.Nu percepem nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la contact@euromedical.com.ro

CONDITII LEGALE
Site-ul Euromedical.com.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE
Orice conflict aparut intre societatea si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.